Uiii nervööös!

Idag startar zumba kids och nervös är jag som bara den! Det är jag alltid inför premiärer!! Kan jag låtarna, vilka barn kommer, kommer det några barn?! Även om det är 3 fulla listor så blir det ofta avhopp och så. Jag jobbade igår kväll med det sista inför kidsen. Allt blev ju senare än vanligt för vi var ju som sagt på begravning och sen for vi ut och åt med Bejan och Miranda på eftermiddagen. Nå på kvällen fick jag färdigt allt, vi var och köpte böcker, jag fördigställde alla mina papper jag behövde, låtlistor, grupplistor, skickade ut sms med info till förlädrarna och efter 22 kunde jag landa i soffan. Imorse har jag gjort det sista, jag har skrivit om SUPER HJÄLTAR för det är den låten vi ska göra idag, Super Heroes. Vi alltid lite att jobba med till varje låt, så idag ska vi prata om vad är en superhjälte, vilka krafter kan de ha, vad gör dom, var bor dom? Vem är en superhjälte, det kan ju vara en kompis, morfar eller farfar, pappa eller mamma eller kanske ett syskon oxå.  Så då har jag tagit ut lite bilder för att få igång pratet med barnen. Nå nu är allt klart och klockan 10 kör vi igång den första gruppen 🙂

Jag vet inte vad jag är, förkyld, allergisk eller både ock? Jag snorar, är täppt i en näsborre, jag känner mig inte förkyld men trött för att man inte kan andas ordentligt…. kanske jag har liiite ont i halsen? Ja ja det ger sig, det brukar det alltid göra 🙂

Begravningen gick bra, eller det gick som det alltid brukar. Alltid ledsamt, jag kände inte Airi så bra, vi har bara träffats någon gång på olika tillställningar men jag känner Sussi, dottern jätte bra och pappa Lasse oxå lite bättre. Lasse kämpade för att hålla tårarna tillbaka, han var så ledsen, jag blev ledsen för deras skull…. efteråt åt vi på församlingshemmet, det var tårta och fika förstås som sig bör. Jag fick läsa adresserna som var ställda till Airis minne, det var en ära att få hjälpa Sussi som kände att hon inte klarar det. Tanos är en lättsam släkt, vi kunde trotts allvaret även skoja lite 🙂

Nä nu är det bara att sätta igång, om en timme ska jag vara på plats!!!!

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: