Sjuk??

Herreguuuud så trött jag är, jag har sjukskrivit mig idag, jag skulle ha börjat 07 men jag kände redan igår att jag orkar inte. Jag var helt slut efter att jag kom hem igår, jag har ork i kroppen men psykiskt helt slut! Gick och la mig efter 23 och somnade rätt fort. Men sen min vana trogen… efter en timme så röck jag till och vaknade och sen var jag vaken, snurrade, kollade tv, kollade på blocket i mobilen… 03.30 tittade jag sista gången på klockan och tror att jag somnade efter det. 07.30 väckte Roffe mig, rise and shine it’s morning mum!!!! Så det blev inte många timmars sömn, tur att jag är sjukskriven idag!

Det här är ju som inget nytt så här brukar min sömn vara, inga sömntabletter hjälper heller, jag vill inte ha dom ska jag väl oxå säga, jag har provat men tycker inte att det hjälper jag är vaken för det! Det som hjälper är när jag tar en citodon eller typ panakod när jag ska gå och sova. Men det vill jag ju inte heller ta allt för ofta, tar när jag vet att jag absolut måste få sova men inte annars. Dom är jag snål om, man får inte dem utskrivet så lätt inte. Jag fick 200 tabletter för två år sen och har ännu över 100 kvar, så snål är jag. Jag tar om jag har riktigt ont i lederna och ska träna, kanske inte så bra att göra men då kan jag träna och min värk är oftast borta helt efter passet. Jag vet att det kanske inte är så smart men det har funkat för mig. Och som sagt jag gör det i nödfall.

Sen är det ju oxå så att vi jobbar så mycket mer nu, samma tid till återhämtning finns inte. I och med att jag sover så lite, allt tillsammans under en natt blir runt 4 timmar. Jag vaknar ju ofta under natten oxå, ibland helt och andra gånger vaknar jag till och kollar klockan och somnar om igen. Jag har ju alltid en dag då och då som kroppen och knoppen bara lägger ner och tycker att nu är du för trött och ska sova. Tidigare kunde jag skjuta på det till min lediga dagar men nu jobbar vi ju så mycket mer så den tiden finns inte mer. Så då måste man sjukskriva sig istället, jag kan ju inte gå dit och vara som en disktrasa heller!

Dessie har gått in i löp! Larry är rätt cool han vet att det inte är dags än. Men Roffe fattar inget, han är ju könsmogen och hon luktar gått så han går runt eller går han springer runt och piper hela tiden och kutar bakom henne och nosar och försöker sätta på henne. Dessie ser ut som Grevinnan av Transylvanien hela tiden!!!

 

Ska försöka vila nu på dagen och sen få lite gjort i eftermiddag, vi har ingen kör ikväll så jag har en hel dag för mig själv.

På fredag ska vi på begravning, Dannes mormors brors fru har dött. Det var så tragiskt, hon bodde hemma och var senil. Lasse vaknar på natten av att hon inte är i sängen och trodde hon gått för att pissa men hon har gått ut och sattit sig i grannens bil och frös ihjäl. Hon levde när de hittade henne men hon var så nedkyld så hennes hjärta orkade inte komma igång mer. Så det blir en tråkig dag för alla närstående.

Be safe out there

2 kommentarer (+lägga till din?)

 1. anders
  Apr 04, 2018 @ 11:56:38

  Vilket hundliv!

  Värk o helvete är något man får leva med, vad jag förstår så har du ett kroniskt helvete. Bra då att man ibland kan dämpa smärtan med något, fan man måste ju få vila också.

  Begravningar! Alltid sorgligt, vi var förra torsdagen. Ibland är det mer sorgligt ( om det är möjligt..) ja beroende på omständigheter…… and the life goes on. Ha det bättre och hälsa till Danne också

  Svara

  • Anna
   Apr 04, 2018 @ 12:21:56

   Ja Anders det är kroniskt o värre o bättre om vartannat! Men det går att leva med när man bara vill 🙂

   Jo begravningar är ju oxå ett tillfälle att träffa dom man aldrig annars ser fast tillfället ibte är så kul. Ska hälsa Danne 🙂

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: