Va fan!

Usch jag trodde jag skulle vara ledig en dag till men icke sa nicke, idag blir det jobb och hela dagen, jag börjar 13 och går till 22!

Nya ZIN kom men det vete gudarna vad jag ska tycka… jag hittade som ingen bra låt ens, måste lyssna mer. Man brukar ju hitta när man lyssnat igenom några gånger…. jag har bara hafs kollat igenom den och jag vet inte. Uppvärmningen tar jag inte, den var inget bra alls, tur att jag inte tagit in förra skivans uppvärmning, då tar jag hellre in den.

Jag var med Rellu på Rollos pass igår, det var riktigt roligt att vara på någon annans pass, att bara få köra på. Men gud så konstigt det är att följa någon annan, jag är van att börja med vänster och helt plötsligt ska man börja med höger och sen att inte veta vad som kommer sen!!! Jätte klurigt alltså!!! Jag körde två låtar, Rellu körde en och sen var det Rollo på resten, roligt hade vi 🙂

Vädret är si så där, ingen sol just nu, små snöar… graderna står på minus 3. Jag vaknar med ont i nacken igen så jäkla ont, stel som en pinne, det känns som om jag skulle behövas dras ut, jag är som ett torkat gummiband, lite smörja och lite dra här och där så skulle jag bli längre så känns det ungefär 🙂

Be safe out there

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: