Påsken kom och gick

Det var den påsken det, jag har jobbat för det mesta. Ja nå lördag var jag ledig men annars har jag jobbat.

Dessie har börjat löpa, få se då. Vi tänkte göra en parning till sen kapar vi bollarna på Larry och Roffe! Det är så mycket jobb med valpar!! Och våra var rätt aktiva men som tur var var det ju sommar valpar så det gick rätt bra. Men det enda man gjorde de sista 4 veckorna var mata, städa, valpar ut och valpar in och sista två veckorna var det ett otroligt ös här hemma! Då krävde de ju att direkt på morgonen få komma ut ur sin del av huset, då skulle de rusa runt i köket, busa leka för att sen bara slockna på filtarna. Först var de ju bara på lilltoan med galler för dörren, sen utökade vi till området framför toan och sen till slut hade de hela hallen vid toan och vid vardagsrummet. Men som sagt de sista två veckorna sov de väl mest där om nätterna, de krävde att få vara med oss nästan hela tiden 🙂 Men då blev de oss oxå så kära. Det var jätte tungt att skiljas från dom. Men de fick alla bra hem och alla är kvar vad vi vet hos ursprungs ägarna förutom en. Men livet gick inte som de planerat för de köparna, det var nog mot allt hon ville tjejen som köpte att placera om hunden. Men hennes kollega tog henne så jag hoppas den får stanna där.

Idag ska jag ta ner nya cooldown till SbZ, kolla ny warmup till fitness, är så jäkla less den vi kör nu. Så det blir mina prio 1. Jag har kört mycket kidsens låtar så de börjar sitta och jag har gjort vissa förändringar där oxå. Jag har lite som ska inhandlas till dom men sen är det bara att köra, ja jag måste kolla lite länder och och lekar men annars är jag redo för kids! Ja ja nu in på facebook och sen starta dagen!

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: