Påskafton

Idag är det påskafton och Jesus ligger i graven, lärjungarna har låst in sig i rädsla för dem som avrättade honom. Jag vet inte om jag skrev det men när jag var liten så var långfredag verkligen en låååååång fredag. Alla affärer var stängda, man fick inte ha kompisar, man skulle inte busa. Inte för att mina föräldrar var kristna eller ens trodde på Gud, inte pappa iallafall han var ateist men mamma lyssnade på kristen musik och trodde väl så lite grann till husbehov. Hon kunde lugna ner oss om vi busade allt för mycket och påminde oss om att det var faktiskt långfredag. När man gick ut var hela stan lugn, inga bilar, inga människor, det var som känslan av en spökstad nästan!

På tal om något hel annat än påsk så har vi startat en trio Lisen, Pia och jag, Just For Fun heter vi. Vi ska sjunga pop, disco, Abba men vi ska försöka få dem omgjorda till rock! Inte lätt, en del finns att hitta på nätet, andra inte och sen hitta dem instrumental alltså med no vocals at all, inte lätt alls. Karaoke har ju ofta nån som sjunger med i refrängen osv och det vill vi inte ha… vi behöver någon som kan göra det åt oss fast det kostar ju multum att få tex ett band att spela in åt oss. Så får se om vi alls hittar något. Men kul är det iallafall att sjunga något helt annat än vad vi är van vid.

Jag skulle ju jobbat idag men har tagit sememster, skööönt. Nu på förmiddagen tänkte jag dansa igenom kidsens låtar sen börja förbereda för påskmiddagen som vi har hos oss ikväll. Det ska bli kul att umgås med alla igen. Påskmiddag och juldagen är tradition hos oss. I år blir det vi, Annika och Tomas, Alle kanske kommer men Alva jobbar så trist, hon kommer att vara saknad. Sen kommer Bejan, Dennis, Mathilda och Alicia ❤ sen kommer Janne och Petra med ungarna lite senare för de har kalas på Candy World för Saga idag. Men det blir roligt iallafall.

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: