Skärtorsdag

Ledig ännu idag, börjar jobba imorgon. Det känns som om jag inte hinner vila ut alls mellan passen. Jag är sjukt trött alltså. Med zumban har jag ju hållit detta tempo länge men jobbet har ju varit lättare tidigare så nu tar det på en att inte hinna vila ut ordentligt mellan arbetspassen.

utmattad

Grät en skvätt här bakom skärmen alldelens nyss. Min kompis Åsa har fått ta bort sin hund Molle förra veckan, den var sjuk, hade cancer och hon har kämpat länge med mediciner och annat men nu gick det inte längre. Jag hade missat det, jag såg det nu först. Så tråkigt, man får ju flashbacks till sina egna hundar som gått bort. So i ro lilla Molle och nu får du sitta där sida vid sida med Alice och de andra ❤

Allts min dag igår, vilken riv start den fick!!!!! Jag hade sattit i ordning kids passen jag trodde jag skulle ha idag. Jag hade hörlurar på och började gå igenom låtarna. Då får jag ett mess av Agnetha, du är väl på väg??? VA!!! Va fan är det idag, någonstans började klockorna ringa…. jo faaaan det var idag! Jag skulle infinna mig i Nikkala kl 10.30 och klockan var då 10.20 och bilen var inte hemma. Jag rusade ner i källaren, hoppade i zumba kläderna, upp med högtalaren, nånstans mellan varven hann jag ringa Danne, kom hem med bilen jag ska vara i Nikkala NU!!!

stressed

Nå väl, jag var på skolan 10.40 och 10.45 var allt uppsatt och jag kunde starta passet!!! Det var ju ikring rasten så jag hade tid att spela på! Alltså jag vet inte hur fan jag missade så, jag tänkte i tisdags att undrar varför jag ska vara där på torsdag, det är ju skärtorsdag och skolorna i stan har bara halv dag. Nå båda passen gick bra och kidsen i Nikkala är verkligen kanon, otroliga barn!!

Nu ska jag sätta ihop kvällens pass, vi har ju 3 timmar av härlig påsk träning framför oss på Fysioteket idag. Vi är 5 instruktörer som varvar varann, jag kör både zumba och STRONG ikväll, så det ska bli riktigt roligt 🙂 Men innan jag drar så ska jag hinna städa lite oxå!

Be safe out there

 

 

1 kommentar (+lägga till din?)

  1. Åsa Tornin
    Mar 29, 2018 @ 11:58:07

    ❤️❤️❤️

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: