Jerry Williams

Eller Erik Fernström som han egentligen hette är död. Jag trodde inte mina ögon när jag läste det i måndags. På nått vis så skulle ju han vara för evigt. Han är en av dom som fick mig att börja lyssna på rock n roll. Glömmer aldrig min första skiva jag köpte To fast to live- to young to die och då var det för låten Git it. Jäklar vad jag gapade till den.

 

 

Minns ni Wello wello woohp whip whip whip…..

Sen köpte jag någon skiva under åren men sen kom den som jag älskade Did I tell

Jonathan var nyfödd och enda gången han somnade var när jag dansade med honom i famnen till denna låt. Jag brukade säga att han är nog Jerry Williams yngsta fan. Var han orolig eller ledsen så lugnade han ner sig på en gång när jag satte på den. Jag har alltid älskat Jerry Williams och har även sett honom live 2 eller 3 gånger och faktiskt här i Haparanda! Fatta att han har varit här!

Låtar som I can Jive, It keeps raining and raining, Vintersaga, Working class hero. It started with a love affair. En riktig stockholms kis, lyssna på det här 🙂


Rest in peace Jerry heaven is a better place with you in it ❤

Måndag och tisdagens zumba pass gick kanon, mina deltagare är otroligt härliga, de ger järnet på golvet, de tjoar och wooopar med mig så det inte är klokt. Love my zumba peeps ❤

Ledig i dag, måste till banken och fixa lite jox sen har jag kör övning idag. Ska bli riktigt roligt. Men u först ska jag göra spel listorna inför imorgon, öva igenom låtarna, det blir zumba kids imorgon, 2 pass på Nikkala skolan 🙂

Be safe out there

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: