Super duper trött

Alltså jag var så trött igår kväll att det inte var klokt. Jag satt på soffan och kollade tv, jag somnade och vaknade av att jag frös som fan, mina fötter var som isbitar, ont i huvudet hade jag så det inte va klokt. Släpade ner min i källaren, kollade lite i mobben, skulle spela mitt spel men fan vad jag less jag blev, jag hade kommit till nivå 280 någonting och när jag bytte mobil så började det om från början 😦 Somnade rätt fort och sov som en stock hela natten! jag brukar annars hålla på att vakna men inte nu, jag verkligen stensov!!

Idag blir det jobb….. jag hade lätt kunnat vara ledig lite till, man är som slut efter dessa hårt jobbande 9 dagarna. Tänk om man skulle vinna lite pengar, typ så där 50 000 i månaden, det skulle bli bra, då skulle jag inte behöva jobba lika mycket. Då kunde man gå ner i arbetstid, kunna ha råd att hyra en liten lokal där jag kunde köra mitt eget race. Då skulle jag kunna utveckla så mycket som jag vill. Men men som det är nu så har jag rätt bra tempo och jobbar nästan hel tid, det finns inte utrymme för mer.

Idag blir det zumba Gold ❤ jag har nya låten men har inte hunnit träna den så mycket!! Det har varit mycket under helgen och timmarna går fort… igår var vi på IKEA och köpte nya köksmöbler, de blev jätte fint. Jag ska sätta upp bilder när allt är klart. För en gångs skull har jag kommit ihåg att ta före och efter bilder. Men allt är inte riktigt klart än så ni får vänta ett par dagar.

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: