Nytt bord

Kollar gårdagens Stjärnonas stjärna i repris, tänkte ju kolla det igår Jag har inte sett det första avsnittet men gårdagen var latino och det hade jag tänkt se men glömde ju förstås. Men tur att idag finns tv4 play. Så just nu är det reklam och jag passar på att blogga under tiden. Just nu sjunger Casper Janebrink och han kan verkligen INTE vara latino, det låter för jäkligt han är alldelens för svensk, visst det var energi som en latino men sången var alldelens för svensk. Då gjorde Lagaylia bättre. Men just nu sjöng Wiktoria Havana, fy tusan vad bra hon var!!!! Linda Pira, safear lite, hon sjunger nästan bara i versen, men hon har varit sjuk så kanske därför. Men Tommy Nilsson… inte så mycket latino i kroppen, han är ju stel som en pinne men att han är bra på att sjunga, tänkte jag genast. Hmmm Ace Wilder har ingen energi som latinos tycker jag. Men Mendes som är inne idag som coach han är ju riktigt latin ut i fingerspetsarna, han är glad och verkar vara en riktigt härlig kille, han verkade få artisterna att fatta vad de ska göra för att få in känslan. Men guuuud Roger Pontare, han missar texten och det känns inte såå bra det där! Nu kom Ola Salo, anledningen till att jag började kolla programmet och han var skit bra. Jag gillar Ola Salo, han är så bra i allt han gör enligt mig. Petra Mede är oxå otrolig som programledare. Herreguud det där blev en recension av hela programmet 🙂

Gårdagen blev riktigt rolig, jag och Rellu var ner på pimpeltävlingen i Torneå som idag är Finlands största pimpeltävling. Vädret var inte så bra, men det var typ en lättare snöstorm så det var inte så mycket folk som det brukar. Visst var det mycket folk men inte så smockfullt som det brukar vara. Men vi var mest där för att kolla folket och zumban förstås. Men på vägen dit var in på Cattis, kollade lite parfym och sånt samt presenterade dem lite bättre för varann. Vi ville ha koll när nästa frukost möte är, Rellu ska dit och presentera sig för Haparandas företagare. Hon startar upp sina grejer nu. Det ska bli spännande att följa henne!!

Sen var vi på eftermiddagen på IKEA, vi har länge behövt nya köksmöbler, vårt bord är så nednött som det kan bli och stolarna ser hemska ut. Vi hittade ett skit snyggt bord med stolar till, stolarna var svarta och just det vet jag unte om jag är så nöjd med, det är IKEA och inte allt för många lager färg på så hur kommer de se ut efter att vi gnuggat rumapn i dem ett tag. Det var absolut snyggt och hade passat perfekt för underredet är svart men jag tror vi tittar om vi hittar samma stolar men i en annan färg. Men innan vi ska iväg dit tänkte jag hinna gå igenom morgondagens låt oxå. Sen vet jag nog äntligen vilken jag ska ta till tisdagen måste bara in och hitta den! 🙂 Ja ja nu sätta igång dagen väcka Danne och sen ska vi iväg  och shoppa!!!

Be safe out there

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: