Nya telefonen

Jag beställde ju Nya S9+! Den kom i förrgår och jag har tillbringat hela gårdagen med att rensa bort mycket av de gamla fotona från S8 an fört över dem till min andra hårddisk, en del är kvar i mobben förstås. Men jag har ännu en massa från Savannahs uppträdanden som jag tänkte föra över. Nå igår kväll blev allt klart ochh jag kunde starta upp min nya fiiiina mobil. Jag har beställt nytt skydd till displayen förstås och ett nytt fodral. Men faaan säger jag när jag skulle sätta på det nya skyddet, då tabbar jag mig i slutet och viker in kanterna för snabbt och jag fick dra upp skyddet igen, faaaan det blev en massa bubblor men det stod att de kommer att försvinna inom 24 timmar, får se då om de gör det! Nå annars beställer jag ett nytt jag vet ju nu har man gör iallafall!! Rasmus ska ha min gamla telefon men först ska den in på displaybyte, det hände ju en liten olycka med den :/ det är inte mycket men ändå, det är inte kul!

Idag blir det att köra koreosar för hela slanten, jag har lite ont i knäet men, det blir mest lugnt, mest lyssna och små steg här och där. Men det måste göras i helgen och det med basta!

Oh vad jag saknar Rasmus!!! Han har ju inte varit borta så länge men det känns ändå! Igår hade han varit och köpt nya jeans och en tröja, jag hade sattit med som tre par byxor, de han åkte i och två till men sen flera shorts. Men tydligen så använder de inte så mycket shorts där. Det är klart det är ungdomar och de har byxor! Alla Rasmus jeans var för små och han har inte velat komma med och prova heller. Men men då blev han ju en erfarenhet rikare och fick gå och handla själv 🙂

Var och fikade hos Rellu igår, hon hade bakat princessbakelser, jätte fina. Det var tom små katter på dom, hon hade verkligen lagt ner arbete på dom. Vi surrade i över två timmar och gjorde vår facebook grupp som vi pratat om för att ena zumban här på Gränsen. Vi ska försök hitta på lite jox med våra deltagare lite då och då.

Snöar idag igen, inte mycket men ändock! Det smälte lite igår faktiskt tycket jag, det blev lite blött på gatorna, det märks att våren är på gång där låååångt inne nånstans! Ja ja nu ska jag starta dagen…….

Be safe out there

2 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Åsa TorninÅsa
  Mar 24, 2018 @ 11:26:04

  Var det någon större skillnad på S8 vs S9 ?

  Svara

  • Anna
   Mar 25, 2018 @ 10:14:39

   Kameran och musikspelaren! Har inte hunnit testa så mycket men vi fotade i nästan mörker och det blev som att det skulle varit en lampa tänd. Det blev jätte bra och ljudet hör man klar skillnad på, betydligt bättre ljud än i 8an 🙂

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: