Vilken lycka!!!

Gud vilken lycka nu är jag ledig 3 hela dagar, fy tusan vad skönt! Det är ett tag sen jag var långledig sist. Och nu efter så mycket jobb och så mycket extra zumbande så känner jag att jag behöver vara lite ledig!

Idag ska jag börja gå igenom min gamla telefon, radera bilder, jag har rätt mycket skit bilder man inte behöver den fylls otroligt fort! Sen har jag inget ordentligt cloud…. som funkar som det ska iallafall att förvara i. Köpte ju elgigantens cloud men det har aldrig funkat för mig, men då gör jag garanterat nått fel och jag har inte orkat ta reda på hur tusan det ska vara heller! Nåväl jag har externa hårddiskar, jag för över dit helt enkelt. Sen kommer mitt nästa projekt under dagen… göra i ordning min nya telefon, Samsung Galaxy S9!!!! Ja jag vet jag är en telefon nörd, I know… min gamla ska lämnas in och få ny skärm, den sprack ju i ena hörnet….. sen får Rasmus den. Han börjar bli utsliten nu

Fint väder i Happis idag, kallt på morgonen minus 13 men det blir fort varmare, solen skiner och det lär bli riktigt fint till dagen. Tror jag tar hundarna oxå på en liten prommis lite senare 🙂

Stadium Outlet öppnar idag så det blir en vända dit med, har saknat Stadium. Jag har inte så bra erfarenheter av den outleten som är i Luleå, jag har varit in där några gånger och den är inte nått vidare, jag har inte hittat nått där någon gång. Samma är det ju med Team Sportia som oxå är någon form av outlet, de har massor med kläder men aldrig storlekar tycker jag…

Körde ju två zumba fitness pass åt Gränsskolan igår, det var riktigt roligt. De var duktiga ungdomarna, vi var i Korpens lokaler. Sen hem snabbt och duscha, till jobbet, jobbade halva mitt pass, jag har tjänstledigt andra halvan. Sen iväg och köra STRONG på Fysiogym. Jag var lite rädd att mina ben inte skulle orka, men fy tusen de orkade hur bra som helst. Idag känner jag av mitt bråk knä, det jag har haft problem med i tio år. Men det är som inget värre ändå, men de talar om att idag tar vi det lugnt, jag behöver vila! Så lugn lilla knäet det blir lugnt hela helgen… ganska ialf, måste träna in måndagens koreo, tisdagens har jag inte ens tagit ut…. måste börja med det… ja och sen gå igenom kidsens låtar men det blir inget träningspass, det kan jag lova.

Uiii mitt utrymme på bloggen är sluuuut!!! Måste uppgradera den för att få mer och då får jag börja betala!!!!! Nå måste kolla upp det där…..

Be safe out there

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: