Uppgradering

Jag har ju ingen stor blogg men jag valde att uppgradera till premium, då har jag 13 gig av lagringsutrymme och dagens foton är så stora så det går rätt fort att fylla. Så nu behöver jag inte oroa mig mer. Nu gäller det bara att kolla vad alla nya features innebär…. det var obegränsat med teman ialf, du kan tydligen lägga till ljud på bilder?? Måste ju genast undersöka det 🙂

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: