Men va fan!!!

Vaknar till snöstorm!!!! Usch då, nog har vi väl så att det räcker!!! Jag blir galen på all denna jäkla snö! Hoppas att det stämmer som de säger, snön kommer att fara fort bara det börjar smälta. Det kom så mycket och på en gång att det hant aldrig bli tjäle i backen. Isarna sägs oxå vara tunna av samma anledning, från 10 cm på vissa ställen till bara 40 cm var det brukar vara 80 cm. Vi hade ju en dag i förra veckan som var varm och då såg man att det smälter fort, bara på ett par timmar var det stora pölar utanför jobbet tex och massor av snömodd på gatorna.

Vilket kanon pass igår, det var redan från de första minutrarna sprutade det energi! Det kändes att idag blir det ösigt och det var det, helt otroligt ösigt! Folk tjoade och öste på det var riktig jäkla kul!!!!!

Imorgon ska jag köra två pass åt Gränsskolan, 9 orna står på tapeten. Så det blir två pass fitness efter varann, det gäller att ha med sig energi dryck o nått ägg att sätta i sig mellan passen. Det kommer att bli skit roligt. Får knåpa ihop lite av de enklare och roligare låtarna. Har man inte zumbat eller ens provat nått liknande så kan det nog kännas krångligt. Men jag får välja lite, det kommer ju att vara en hel del killar oxå så jag får anpassa lite mer med det i tankarna. Morgon dagen kommer att vara tuff för mina ben, först Gränsskolan och sen STRONG på kvällen! Kramper är att vänta…. jag förbereder med magnesium i massor både under dagen och efter passen.

Ja ja nu ska jag vidare i etern, jag måste få ihop stora kidsens låtar!!!! Nog för att jag har massor av låtar jag tänkt mig men listan är inte spikad! Och jag blir så stressad av att veta att det inte är klart! Men idag SKA det bli klart!

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: