Spanien

Klockan ringde 04.30! Rasmus ska till Spanien idag och vill bli väckt i tid. Han behöver tid att vakna, att få fika i lugn och ro, göra allt han ska och sen ännu hinna titta lite på sina serier och vad han nu gör. Bussen går från Happis kl 06 på morgonen. Det kommer att bli en spännande resa. De har ju samlat pengar sen 7an, sålt en massa grejs, stått på julmarknader osv. Nu åker de alltså till Alicante, där de ska bo i spanska familjer och gå i spansk skola. Det kommer nog bli en resa att minnas för dom, tänk vilken upplevelse!

Jag jobbar själv oxå idag, börjar klockan 07 så jag passade på att göra min morgon blogg redan nu, så är det gjort. Det är Zumba Gold idag, får se om jag hinner gå igenom mina koreosar. Jag måste få gå igenom dem varje gång innan för mitt minnes skull. Det är inte alltid så bra och som ni vet hatar jag när jag får bläckor, inget roligt alls!!! Nu är det inte så ofta det händer mer men det kommer ju lite då och då att jag är på väg att glömma nästa frekevens men fort kommer jag på det. Jag har hittat ett nytt sätt att memorera, jag gör symboler i olika färger, verkar att det sätter sig bättre än ord?

Koreosarna för kids ju är klar, nu är det bara listan till de stora att göra klar så är det bara träningen som återstår. Men det blir nog bra det tror jag.

Ja ja nu ska jag hoppa i kläderna, så jag är redo när Rasmus ska köras.

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: