Talang 2018

Jag har inte följt talang alls, jag brukar inte göra det men något avsnitt här och där har jag sett. Och denna Medeleine som vann igår hon var helt magisk. Hon hade lärt sig opera på youtube för 5 månader sen!! Fatta hur svårt det är, jag menar bara andnings teknik, veta när man ska andas och hur! Man hör att hon tappar lite luften ibland men hon är ju helt otrolig alltså. Tänk när hon har en bra sång coach som kan lära upp henne, hon kommer definitivt att stå på världsscenerna om några år!

Lyssna och njut!
https://youtu.be/BsvWXG8BfmU

Idag blir det jobb ända fram till 22, hela dagen…. men vi måste hitta på nått roligt att göra så dagen går fortare. Tänkte om de har lust att blåsa iväg till Kalix en sväng? Det skulle vara kul att göra något annat en stund. Nå vi får planera när jag kommer dit.

Lunchade med Rellu och sen tog vi en fika på Taavola gården, det var riktigt roligt. Vi snattrade på, inte så mycket faktiskt om zumba utan om allt möjligt annat. Jag fick en lite present av henne, ett zumba halsband, jätte gulligt var det 🙂

Jag började packa åt Rasmus igår för att se vad det är som saknas i hans packning, då hinner jag ju fixa det under dagen och imorgon. Men jag tror jag har koll på det mesta. På måndag drar han iväg mot Spanien, mamma och pappa är nervös, han längtar oh tycket det ska bli riktigt roligt, det förstår jag 🙂 Jag måste bara ge lite riktlinjer åt honm om hur man har börsen, mobilen, kortet osv. Han är lite tankspridd eller nej kanske inte det man han tror liksom inte att det kan hända honom av någon anledning, nej jag kan inte bli av med nått! Han tror för mycket gott om folk. Usch vad konstigt det kommer att kännas utan Rasmus här hemma 😦

Ja ja nu ska jag börja ta tag i dagen så jag hinner innan jobbet!

Be safe out there

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: