Jobbat

Jag har inte bloggat på 2 dagar för att jag jobbat. Jag ha haft morgonturer både onsdag och torsdag, sen kören på onsdag och pass igår. Så det blir aningen mycket. Idag hade vi tänkt sjunga med Just For Fun men jag var tvungen att tacka nej. Jag måste få en dag ledigt, imorgon börjas jobbet igen. Jag jobbar helga helgen och måndagen på det. Det är mastigt detta nya schema och med bara en dags ledighet. Sen är jag ledig tisdag och sen jobb onsdag och torsdag Men sen är jag ledig 3 dagar!!!! Så på 9 dagar jobbar jag 7…. snart är det över…. nästan!

Idag blir det lunch med Rellu och sen tänkte vi fuska med fika på Taavolagården. Jag vet inte om hon varit där än. Så jag tänkte passa på att visa henne det 🙂 Vi har inte träffats på hela veckan, hon kör ju nu pass i torneå nu. Hon fick jobb där efter Hanna slutade och det är exakt samma tider som jag har på Fysioteket, lite trist är ju det förstås. Men men vi ska hitta på lite samarbeten istället har vi tänkt. Det kan ju vara en fördel oxå att ha samma tider.

Idag måste jag ta ut låtarna till nästa vecka, har inte hunnit med det än!!!! Sen blir det att färdigställa kidsen, måste försöka hinna få det helt klart så min hjärna slipper stressa med det. Annars ska jag bara slöööööööa idag 🙂

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: