Mamma <3

Stackar lilla mamma. Jag pratade med henne i Söndags, hon är ännu på korttids i Övertorneå och blir alltid lite virrigare när hon inte är hemma. Nåväl jag ringde henne på Söndag och hon sa att det är nått fel på hennes telefon. Hon får inte tag på någon. Jag har försökt ringa mamma och pappa hela dagen sa hon men de svarar inte. Men sa jag mamma kommer du inte ihåg att de båda är döda, morfar blev ju skjuten och mormor dog ju i bilolyckan ni var med om. Oh vad hon grät, varför säger du så? De var ju här igår och hälsade på med Kickan, hennes hund. Nja sa jag, jag vet inte vem som varit och hälsat på men inte är det dom iallafall. Annika och Pia var på väg dit så jag ringde dom och bad dem kolla hennes telefon var hon ringer? Hon kommer ju inte fram någonstans men det skulle vara intressant att veta. Några av numren är gamla nummer vi haft som Pias 11273 sen var det mest siffror hon slagit. Hon hade sagt åt dom oxå att hon söker mommo och moffa och Anna säger att de är döda, varför gör hon det! De hade bekräftat att så är ju fallet. Stackars mamma, hon återupplever en enorm saknad efter dom just nu. Nå jag pratade med henne igår kväll igen och då mådde hon bättre. Hon var piggare i sinnet oxå.

Idag blir det jobb och sen zumba på kvällen. Gårdagens pass var som vanligt roligt men jag kände att jag inte hunnit gå igenom det så som jag brukar. Så det var så där från min sida tycker jag! Dagens nya låt är jätte rolig, jag gillar den hoppas mina deltagare oxå gillar den bara. De ger utrymme för spex i alla former 🙂

Nä nu måste jag klä på mig, börja fixa här hemma så jag hinner kolla på låtlistan och sen dra iväg på jobbet.

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: