De låååånga veckorna

De två låååånga veckorna med mycket jobb börjar idag. Eller ja inte två veckor men nio dagar är det och av de 9 jobbar jag 7 varav 3 helg pass som är 11 timmar vardera. Jobbar nu 4 dagar sen är jag ledig 1 dag, jobbar 3 ledig 1 och jobbar 2! Det är mastigt! Man är trött som fan efter de passen. Sen firman på det, men det är ju bara roligt jobb det 🙂

Jag hann inte det jag tänkte igår, eller hann jag orkade helt enkelt inte ända fram. Jag övade koreosar men gjorde inte kidsen klar som jag tänkt. Nå väl, det hinner jag med bara jag tar mig tiden att sitta ned. Till de stora är det ju lite lättare att ta ut låtar, jag mixar mellan de mindre barnens låtar och från Gold. Jag gör vissa låtar lite svårare och andra lite enklare. Sen bör ju musiken oxå falla barn i smaken, det gör det ju inte riktigt med de vuxnas låtar. I kids har man heller tex inte så klara höft vickningar, gör sig sexig osv. Jag har ju en massa låtar till de stora, det gäller som sagt bara att bestämma sig för vilka jag vill ha.

Ungarna börjar skolan idag igen, sport lovet är över! Rasmus går bara denna vecka i skolan sen blir det Spanien för honom!!! Otroligt va, han ska vara borta 10 dagar!! Oh vad kul de kommer att ha! Säkert lite jobbigt med, de ska bo i en familj och gå skola i Spanien! Får se hur det ska gå!!! Spanska läraren Blanca är med och sen två föräldrar. Jag frågade Rasmus om jag kan få åka med men det ville han inte! Nä fan sa han då åker INTE jag!!! Sen hörde jag av den ena föräldern som ska åka att hans son hade total vägrat först och sagt att han åker inte. De hade fått prata med honom i 2 dagar för att det skulle gå bra! Puh jag är inte ensam då med att vara pinsam!

Jag börjar jobba kl 12 idag och jobbar fram till 16 sen är jag tjänstledig för eget företagande. Det samma imorgon men med 1 timmes förskjutning. Jag börjar kl 11 imorgon. Ska köra igenom dagens program och sen dammsuga lite här innan jag börjar jobba. Danne har börjat 07 och jobbar oxå han 4 timmar idag. Han hade svårt med de två timmar/dag han jobbade förra veckan. Han kände ett tryck i huvudet på en gång och kände att han ville gömma sig bakom solbrillor och huvan i tröjan. Får se hur det ska gå detta, fixar han det? Som det är just nu så kommer det inte att gå.

Herregud kikade in i båda ungarnas rum…. ja jag vet inte vad jag ska säga. I det ena var det kläder överallt, väskor med grejer ouppackat här och där. I det andra var det glas med fastklistrad oboy, tallrikar, det var glassbyttor och godis papper, smutsiga kläder och sockar, båda rummen har obäddade sängar… ja det ser hemskt ut!!!

tonaring

Livet här hemma kan blir lite knivigt med olika diagnoser att ta hänsyn till. De är besvärliga diagnoser på sitt sätt, man ska lära sig att tänka vad som orsakade detta problem, förutse problem, var det kan uppstå, när det uppstått ett problem hur löser jag det smidigast, hur säger jag, tänka på hur man pratar och beter sig. Räkna med att vara den som tar kontakter, beslut, går på möten. Prata klart så att inga onödiga missförstånd uppstår för de kan orsaka ett mindre världskrig ialf från tonåringen. Ibland är jag trött, ibland är jag inte lika smidig, ibland orkar jag inte tänka, ibland orkar jag inte ta hänsyn och då blir det mindre bra. Livet är hårt med de hårda sägs det ju!

hjärna

Be safe out there

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: