Ouuui, panik!!

Jag har så mycket som måste bli klart i helgen! Grupperna i kids måste göras klar. Jag måste öva koreosarna till måndag och tisdag. Och sen göra kidsens koreosar klar…. i veckan kändes det som om jag är on time med allt men nu så känner jag lite panik igen! Alicia har kalas idag, hon fyller ju två år på veckan, lilla fiiina lilla gumman ❤ Nå efter kalaset hinner jag sätta mig och jobba lite igen. Jag har låtarna klar vilka jag ska ha, ialf till Måndag, tisdag är jag lite osäker än. Den jag vill ha kräver lite mer jobb just nu så kanske byter den och tar den veckan där på. Jag har hittat en jätte bra benlåt! Tror jag tar in den…. kanske. Bella åker nu, jag bara älskar Bella!!!! Men nu är den uttjatad så den får åka.

Medans jag skriver har jag youtube i öronen och helt plötsligt hittade jag låten till tisdag, ja jag hittade tom två! Men den som kommer nu på tisdag är lite tuff, cool, härlig musik, nu är det bara att börja skriva och öva! Sen tycker Danne att vi behöver städas oxå…. vad kom han med här helt plötsligt? 😀

Har messat med Rellu idag, hon är ju i Dubai och ”hostar” Steve, men hon jobb planerar lite därifrån. Så vi gör planer för kommande månader. Det är full fart på henne oxå. Vilken otrolig tjej, måste säga det igen. Jordnära, rolig, hon bjuder på sig själv och vi conectade direkt. Det bara kändes jätte bra direkt den dagen hon hoppade in i min bil första gången 🙂

Be safe out there

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: