Oh vad jag hunnit!

Danne började ju jobba igår, 2 hela timmar. Trött var han när han kom hem. Han måste ju var skärpt, måste kunna filtrera, kunna fokusera, vara med i sinnet vilket han har svårt med, måste gå in i arbetsrollen, kan inte släppa och vara sig själv. Han vet att han inte kan vila när han vill, sätta sig ner när han vill och bara slappa. Än så länge är det ju inte så stora problem med bara 2 timmar, men arbetstiden ökar snabbt i tid, för snabbt tror jag. Det är svårt att se en arbetssyssla, eller han vet ju exakt vad som ska göras och hur man gör men bara tänket, hur gör jag, vad behövs, vad krävs av mig, vad blir konsekvensen, hur ska jag handla. När man gått i väggen är det jätte jobbigt och jätte svårt, allt blir en tjock blobb framför med mörker av jobbighet. Och inte blir det bättre av att vi ändrat schemat och Danne har inte hunnit jobba alls på det nya, det kommer oxå bli jobbigt att ta in. Jag märker ju själv hur mycket tröttare jag är. Efter en månad började jag känna av tröttheten. Jag brukar inte sitta och gäspa på jobbet VARENDA pass, någon gång är vi ju alla trött men nu är man trött konstant! Alla är jätte trötta.

Jag har ju börjar planera zumba kidsen här för ett tag sen, vilka låtar jag vill ha och så. Fortsatte titta på det igår och nu har jag alla till kids jr klar! Jag tror det kommer att bli kanon, listan känns så bra. De stora kidsens lista är oxå klar, måste bara bestämma mig helt vilka låtar jag ska ta, där har jag för många låtar. Det får inte bli för svårt och inte för lätt heller. Den gruppen är liiiite svårare att sätta ihop en lista till. Skillnaden mellan 8 och 11 år är ganska stor. Nå jag anpassar låtarna efter varje barn, jag får ge alternativ helt enkelt.

14311233_328487380835985_3835542467169569587_o

Ja en hel del att göra innan jobbet kl 11, jag måste hitta musiken till kidsen, en del är zumbas egna men andra får jag hämta. Sen ska de över till mobben som börjar vara full!!!! Nå jag kan strax köpa en ny! Sen göra om lite i listorna så att allt blir bra. Jag har en del skollistor oxå  som jag vill spara. Jag har ännu några sådana uppdrag att göra i vår. Det är så kul med zumba!

Be safe out there

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: