Present

Jag håller på att titta på presenter att ge bort, regnskog, att plantera ett träd, namnge/köpa en stjärna, donera till olika projekt via Världsnaturfonden, kollade in Ian Somerhalder foundation, han och Nikki Reed gör mycket för miljön och det känns som att det är ett lite mindre företag och att de jobbar själv och aktivt för det de tror på. Är det seriöst eller glider de på sin star fame? Ja jag tror de är helt seriösa i sin tro på vår miljö, de jobbar mycket för djuren, för barnen, växtligheten, stoppa miljöbovar osv…. Nå jag letar vidare, jag har inte bestämt mig än.

Jobbet kallar idag, klockan 13 börjar jag. Danne ska oxå börja jobba idag. Första dagen sen 22 september. Får se då hur det ska gå, han ska in rätt snabbt igen, får se om det håller. Han är själv orolig i och med att vi har nytt schema och allt. Dels jobbar vi mycket mer och sen är han pga sin diagnos rädd för förändringar, eller rädd men han gillar inte det.

Gjorde all min bokföring igår, det tog sin tid! Jag har ju inte så mycket men när det samlas så känns det mycket för mig som inte är van. Jag brukar ju köra ialf en gång varannan vecka men nu har det släpat lite väl längre. Jag har ju startat upp Gold oxå så det fanns en del inbetalningar där. Jag fakturerade oxå de som skulle faktureras och betalde in skatten. Så nu är jag helt up to date!

Idag blir det att ta tag i kids listan!!! Har påbörjat en planering men jag vet inte om jag är nöjd med det! Nå vi får se…. sen måste jag göra grupp indelningen oxå. De väntar föräldrarna på den. Jag startar ju om en månad!

Livet känns alltid lite bättre när man bestämt sig för saker, jag behövde går dagen för att lite grotta ner mig i funderingar för att komma på hur jag ska gå vidare. Jag har drömt om det oxå. Jag fick symboliken i mina drömmar… måste bara fundera och tyda dom lite.

Ja ja nu steg Danne upp och jag ska in på facebook en sväng. Jag har varit vaken sen halv 7, skönt att vara ensam vaken och göra mitt på mornarna.

Be safe out there

 

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: