Z jam

Vilken lördag, det var så roligt att träffa de andra igen, det blir ju inte så ofta. Nu är det väl 3 år sedan jag sett Gällivare borna tex. Vi startade klockan 12 med Rellu och zumba jam på Fysioteket. 3 timmar höll vi på där, sen drog vi vidare på masterclass, den hölls i Korpens lokaler. Den startade kl 16! Och vilket ös!!! Vi var 8 instruktörer med Rellu, vi varvade varandra. Det var verkligen jätte roligt!!! Rellu hade planerat det bra och klassen flöt på utan avbrott! Hur roligt som helst!! Efter det var vi ut och käkade några stycken som avslutning å kvällen, sen var det ryggläge, raggsockar och soffan! Vilken kväll!!! Jag ska samla lite bilder och lägga ut senare så ni får se.

Vad en sån här grej gör är att det skapar inspiration, det skapar kontakter, det skapar samarbete. Det är så super bra. Avstånden här uppe är ju stora så vi behöver verkligen samarbeten för att hålla zumban flytande och för att kanske få hit lite extra mellan varven. Nu har vi Riika i Oulu som förmedlar länkar till oss, de har ett bra flow där just nu, flera zesar, jammers kommer dit och sen kommer ju även Gina Grant!

Jobb igår hela dagen, jag började redan på morgonen. Idag är jag ledig. Jag har zumba Gold ikväll, så kuuul. Jag älskar Gold, det är sån feeling på Gold gänget ❤

Vaknade före fan i morse, redan vid 05 började jag vakna till liv, och jag hade kunnat sova hur länge jag vill. Jag gjorde mitt bästa för att somna om men det blev bara ett himla snurrande, jag små sov några minuter och var sen vaken igen. Klockan 06.15 tog jag mobben, surfade en sväng. Försökte somna om vid 07 men icke, vid halv beslutade jag mig för att det är dags att kliva upp. Jag försökte få upp Roffe…. men han gosade in sig bakom Danne 🙂 ❤

20180305_081554.jpg

Nå när jag började gå upp så kom han ändå, det gör han alltid. Men han tycker om att mysa på morgonen, man ska gosa lite med honom, han snurrar och bökar och tvättar en i ansiktet, fina lilla Roffe. Minus 17 grader när jag steg upp för en timme sen, brr kallt igen!!! Men det blir fort varmare ser jag. Det är ju den tiden nu, kallt på natten och varmt på dagen.

Sportovs veckan har börjat, här blir det inget speciellt mer än ta det lugnt… lugnare, vi får sova längre på morgonen… om vi nu kan det 🙂 Danne börjar jobba på Onsdag, men bara 25% första veckan, vecka 2 50%, vecka 3 75% och vecka 4 100% men nog ökar de fort tycker jag, får se om det går. Han har ju aldrig jobbat på vårt nya schema heller…..

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: