Akuten!

Vi var på möte med Savannah och skolan igår, hon ska på fortsatt utredning ang ADHD/ADD. Det som vi lämnat in och skolan visade på klara svårigheter så hon går vidare till Kalix. Remiss är skickad och de ska komma svar inom 30 dagar sa skolpsykologen. Drog snabbt iväg till jobbet, hungrig var jag, hann inte käka före mötet, for upp på gruppis kokade ägg och gröt. Allt var klart, jaha då visar det sig att en brukare behövde åka ner på akuten. Det var bara att knuffa allt åt sidan och dra ner dit. Där blev vi sittandes i tre timmar innan vi fick veta att det blir Kalix! okej, vi drog dit, i Kalix satt vi ytterligare 2 timmar innan vi fick åka hem. Det var inget akut men de ville ändå att det skulle kollas ordentligt. Och det är ju skönt hur det än är. Men hungriga var vi båda två,, jag hade inte ätit på hela dagen, min brukare hade heller inte ätit så humöret började fara upp och ner. Nåväl allt gick bra ändå.

Efter jobbet fr jag och inhandlade det jag behöver inför dagens eskapader. Väl hemma så käkade jag lite nötter, glodde tv en liten stund, sen gick jag och la mig och somnade som en stock. Vi har ju jam session idag, whooop whooop som man säger i zumba världen. Sen masterclass på det. Det ska bli så himla roligt. Jag ser riktigt fram emot det. Efter MCn så drar vi till Flat Iron och käkar 😀

Nu blir det bara fb en snabbis och sen göra mig i ordning för dagen!!

Whoop whooop!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: