Jobbet kallar

Vilken vecka!!!! Jag har haft en otroligt bra vecka, måndag zumba Gold, tisdag zumba fitness, onsdag 2 pass zumba kids, torsdag STRONG by zumba och imorgon blir det jam och masterclass med Rellu, sammanlagt 5 timmar. Vi avslutar med att gå ut och äta på Flat Iron. Det kommer att bli en kanon dag 🙂

Danne börjar jobba nästa vecka, först bara 25% men vecka för vecka går han upp 25%, det kommer att gå för snabbt, det kommer inte att hålla. Vi har dels nytt schema som han inte gått på och när han går upp på 100% så börjar han med de jobbiga 9 dagarna då vi jobbar 7 av 9! Får se då hur det kommer att bli. Han har ju varit borta från jobbet i 5 månader!! Han är ju ännu så pass känslig så om han gör för mycket hemma så blir han helt slut och kan bli liggande i flera dagar.

Idag har vi möte med skolan, vi har ju fyllt i en undersökning om Savannah, skolan har gjort sin, vi tror hon kan ha ADD. Nå vi får se hur Stig bedömer hennes resultat, om hon är föremål för en fortsatt utredning.

Härligt väder, snöar lätt, ingen sol men varmare än på länge, endast minus 6 grader!! Oh hoppas det vänder nu, vi behöver vare sig mer snö eller mer kall grader här uppe. Vi är redan mer eller mindre som pingviner efter gatorna!

Nu måste jag sätta fart. Mötet börjar kl 11.30 efter det drar jag direkt till jobbet. Blrjar egentligen 12 men jag fick ta rasten före så jag hinner vara på mötet. Sen blir det jobb fram till 21. Måste hinna handla lite nyttigheter inför dagen imorgon så jag för kuta på Coop från jobbet.

Be safe out there

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: