I’m a live

Jag har inte hunnit blogga på 3 dagar!!! Dels så har jag jobbat 2 morgon pass och sen igår drog jag iväg kl 07.30 mot Seskarö där jag hade två zumba kids pass. Så det har varit fullt upp på mornarna då det är min blogg tid 🙂

Det har varit mycket zumba denna vecka och veckan fortsätter så, får se, det blir 1 Gold pass, 1 fitness pass, 2 kids pass (ca 1 timme vardera) 1 Strong pass, 3 timmar jam och 2 timmar masterclass, så på Söndag har jag 10 timmar zumba i benen! Det blir en hel del det.

Jag har fixat en kontakt till Rellu som ledde till att hon får börja på ett gym här i krokarna och hålla sina pass, tänk vad häftigt va!! Helt otroligt!!!! Jag är så glad för hennes skull, vi har ganska fullt hos oss på Fysioteket, det finns inte tider på kvällarna som det är nu ens. Hon har delat lite med mig och så men det är ju inte samma som att ha sin egen tid. Det är ju inte samma betalningar som hon är van vid kanske men det är ändå lite inkomst och hon får ha sina klasser. Så häftigt!!! Jag är jätte glad för hennes skull. Hon är så grym, den bästa här uppe helt klart! Men hon är ju en jamer så det förklarar ju lite av saken, hon ska vara bra och det ÄR hon ❤

Nä nu ska jag in på fb sen ska jag gå igenom STRONG till ikväll, jag har saknat det!!!! Jag har ju 8 veckors schema och så här ser det ut för mig med passen
Fitness: V1 Zumba, V2 Zumba, V3 Zumba, V4 Zumba, V5 Ingen, V6 Ingen, V7 Zumba, V8 Zumba
STRONG: V1 Ingen, V2 Strong, V3 Strong. V4 Strong, V5 Strong, V6 Strong, V7 Ingen V8 Strong.
Jag har tagit tjänstledigt från jobbet för att kunna ha mina zumbor på Fysioteket, 4 av passen har jag valt att jobba men 6 av 8 på de båda är ju inte illa det heller. Hade jag INTE tagit tjänstledigt så hade det varit betydligt mindre av de olika zumborna. Och vi har ju andra pass som brukar hoppa in då jag inte har mitt som tex Nina med sin Body Combat.

Alltså det har varit kallt, svin kallt de sista dagarna igår när jag körde till Seksis visade tempen efter vägen minus 27,5 grader, det är rejält med brrrr det! Tempen har legat på på minus 22 och ner till minus 25 i flera dagar igen. Men idag är det varmare minus 14 bara. Så vi får hoppas detta håller i sig nu då. Hela februari har varit extremt kall, minus 20 och över nästan konstant hela månaden! Men nu är det 1a mars och som en av våra brukare säger, det är vårens månad och det så det vara vår, inget mer vinter!

Oki doki, dags att dra vidare i dagen. Jag ska hinna en hel del innan jag hämtar mitt kära lilla fina barnbarn på dagis idag, mamma ska till Luleå och shoppa och pappa jobbar, så då blir det fammo och Danne i några timmar ❤

Be safe out there

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: