Så jäkla trött

Alltså gårdagen var otroligt jobbig, jag var så trött. Jag hade så mycket jag hade måsta göra men det blev bara lite halvdant, Kollade ut nya låten till fitness och sen kollade jag ut låtarna till kidsen på Onsdag. Sen var jag tvungen att gå och lägga mig en stund. Vi var på kalas, Theo fyllde 13 år och sen for vi och handlade, efter det landade jag i soffan igen. Glodde lite tv på kvällen, somnade förstås och gick och la mig före 24. Vaknade 06 då tyckte kroppen att den sovit klart men jag pinade mig i sängen till 07 ialf. Kollat Aftonbladet, usch för dessa bombningar i Syrien, det är barnen som lider. De riktar sig in på sjukhus och hjälporganisationer!! så hemskt små barn som skiljs från sina föräldrar, mitt hjärta blöder för dom, jag kan inte titta. Surfandet fortsatte och jag gled jag in på hemnet och kikade på hus i Portugal, härligt att drömma. Nu känner jag mig pigg och redo för dagen. Så efter morgon fikat blir det att gå igenom veckans koreosar. Jag jobbar dag måndag, tisdag och har pass på kvällen, Onsdag morgon drar jag ju iväg till Seskarö. Så möjligheten att i lugn och ro gå igenom passen finns inte så mycket tid till. Och i och med att jag har problem med minnet (min crohns gör ju att jag inte kan behålla b vitaminer, mineraler  salter  osv i maten, brist med b 12 gör ju att minnet drabbas) så måste jag gå igenom varje pass helst samma dag jag ska köra, jag har min pärm, men med massor av olika pass så är den ett måste för mig.

Det är ännu kallt som fan, fast idag var det varmare än igår, det var minus 17 grader när jag steg upp. Vilken tur att vi satsade på att köpa kamin då när vi renoverade 2008! Den har verkligen varit till nytta, vi har eldat varenda dag under vintrarna. Och nu som när det är så här pass kallt så är det stora stockar som åker in till natten så att värmen d’ska hållas fram till att vi stiger upp. Det är ju tyvärr inte en sån tulikivi som alstrar värme, ja nå lite en stund gör den ju det. Nå bra har den varit iallafall. Ja ja nu ska jag in på fb en sväng sen ska jag ta tag i dagen.

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: