Njuter

Njuter framför datorn just nu, idag är jag ledig! Så skönt, jag var så trött att jag gick omkring och gäspade hela gårdagen! Och det är ju skämmigt att vara så trött på jobbet att man går med truten på vid gavel lite då och då! Men det känns verkligen att vi jobbar mer! Återhämtningen är ju inte den samma som den varit!

Lisen och Pian var förbi på kvällen och vi sjöng lite grann, det var riktigt roligt. Men det är inte bra att sjunga i vår källare, det är så kompakt där. Vi kanske måste börja vara på Stationen ändå.

Idag ska jag ta ut låtarna till zumba kids nu på förmiddagen, vad ska jag ta till tisdagens zumba? Har hittat en bra från sista zin, tar kanske den? Vi tog ju Azukita förra veckan. I går fick jag veta att Gällivare borna kommer på Rellus jam och masterclass, vad roligt, det är nog tre år sedan jag träffat Meiri sist. Ska bli roligt att dansa med henne och de andra igen. Nästa helg smäller det!!! Är du inte bokad så gör det här
Masterclass

Kallt som fan, minus 24 grader visade termometern klockan 07 i morse!!!! Nu får det var ett slut på detta, det är inget roligt alls, jag vill ha vår och sommar 🙂

Be safe out there

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: