Magen är inte ok

Gårdagen i Luleå var riktigt rolig, jag och en annan tjej hade ett möte som var riktigt bra tycker jag i över två timmar. Jag fick shoppat till Rasmus lite grejer inför hans Spanien resa, jag hämtade upp mina Zumba sticks av Zacke så nu är det prydligt ordnade i zumba rummet 🙂

20180222_070521.jpg

Några par hade jag själv, tror jag hade 2 par lila själv, de gröna är mina och sen alla i lådorna har jag köpt innan. Men resten köpte jag igår. Så vill jag köra ett pass så är jag redo för det 🙂

Min mage håller på att rasa helt, jag har nu vaknat flera mornar av att jag fått rusa på dass! Jag har kramper igen och känner ingen ork. Jag vet inte men det är klart att nu jobbar vi ju så pass mycket mer än vi gjort tidigare. Jag är inne i en fas där jag måste göra om hela livet, hela min planering på hur jag gjort saker. Jag måste göra saker på helt andra tidpunkter än jag är van vid. Det är en stress hela tiden. Nå när man väl kommer in i trallen så går det med, det gör det ju allt. Man fixar det.

Idag blir det jobb, kl 13 börjar jag. Men innan det ska jag på ett annat möte, jag har fick förfrågan av ett parti att träffa dom och prata lite, de ville veta mer om 3-3, hur var det, hur fungerade det och hur är det nu. Så det ska jag göra idag. Kan ju blir roligt inte för att de kan göra något mer men det kan ju vara intressant ändå. Jag undrar bara varför de vill ha den här träffen??

Minus 21 när jag steg upp, det var minus 26 i Harrioja igår!!! Men det är en kall håla där! De har ju lovat nån Sibirien kyla hit nu!!! Fyyy jag vill inte 😦

Be safe out there

 

2 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Nina
  Feb 24, 2018 @ 23:50:27

  Hojja vännen, du måste dra ner på tempot lite… Lyssna på kroppen 😘

  Svara

  • wiccans
   Feb 25, 2018 @ 09:46:56

   Magen är nog bara min vanliga crohns men det är ju klart den blir ju värre av stress helt klart. Japp till sommaren, då tänkte jag ta det lite lugnare igen 😀

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: