Herreguuud säger jag bara!!

Idag bär det av mot Luleå, jag ska på ett möte där och sen ska jag på lite shopping på Intersport. Jag fick ju ett presentkort av Dennis i julklapp och hann inte lösa in det för de gick ju i konkurs efter jul. Ja och sen ska jag ju hämta upp mina zumba sticks som jag pratade om 🙂

Alltså vilket pass igår!!! Vi körde ihop, jag Rellu och Rollo. Jag startade med uppvärmningen sen tog Rellu över och sedan Rollo och jag avslutade med några låtar och cooldown. Alltså så kul!!!! Vi hade jätte roligt på scenen, jag tror våra deltagare hade super kul. Helena tände så mycket så hon körde på hej vilt och jag fick upp henne på scenen!!! Hon gjorde det såååå bra! Sjukt impad av henne ❤ Vilken kväll! En karl sa åt mig när vi kom ut från salen, dom är så glada alla när de kommer ut, jo sa jag man blir ju så härligt glad av zumba, då sa han det är ju du som gör dom glad! Tänk vad snällt sagt, jag blev glad ända in i hjärtat ❤
Filmen är INTE upp och ner när ni tittar på den 🙂


Minus 22 grader i Happis, huj tusan så kallt. Det måste börja vända snart!! Nå Mars är strax här så då vet vi ju att det börjar bli varmare. Jag säger som en av våra killar som går på vår dagliga verksamhet, Mars tillhör ju vårens tid så då blir det varmare.

Mammas Kalle har ju haft flera tia attacker, han har haft flera i helg igen så han åkte in igår och mamma är på korttids. Får se var det här slutar. Vi har länge försökt få dom att ta mer hjälp än de har men de har inte velat. Hoppas bara Kalle nu blir bättre snart och var mamma hamnar får vi se.

Be safe out there

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: