Ljust!

I morse när jag steg upp (06. 30 kom jag upp från källaren) så var det ljust ute igen! Inte fullt dags ljus men nästan. Så skönt att det börjar ljusna igen. Bara för några veckor sedan så var det mörkt ännu när ungarna gick iväg till skolan! Nu är det tom ljust när de kommer hem från skolan efter 15. Livet börjar återvända. Kallt är det ännu, ännu kallare än igår, idag är det minus 19!!! Jag vill ju att det ska börja bli varmare nu… helst i förra veckan redan 🙂

Grannen har haft tjuvar på besök. I natt snoddes hans två nya skotrar, en var förra årets modell och den andra årets modell!! Fan vad arg man skulle vara!!! Stefan den andra grannen ringde och frågade om vi fått nått snott. Men vi har ju inget av värde att sno för såna som är ute efter skotrar ståendes i carporten.

Hade mitt Gold pass igår, det känns att man jobbat hela helgen, hjärnan är inte riktigt med, man känner sig lite off! Men det gick bra, några tabbar, jag gillar det inte, blir skit irriterad men men man överlever! Idag blir det en zumba mix, vi är tre instruktörer, Rellu och Rollo kommer oxå, det ska bli riktigt kul 🙂

Imorgon ska vi till Luleå jag och Danne, vi har lite att uträtta där, lite ärenden och sen har jag mitt present kort jag fick av Dennis i julklapp att handla upp. Jag har köpt zumba sticks av Zacke i Luleå, de ska oxå hämtas, så jag har ifall jag kör igång toning. Men jag tänker ialf ta in det i någon låt här och där i Gold är planen just nu. Men då måste jag först göra Gold toning biten. Detta är inte hantlar, utan mer som en blandning med maracas, det låter när man skakar dom, det ska bli lite feeling, det är ju ändå zumba 🙂

Jag har mest av de gula, de väger ca 0,5 de gröna som är de första modellen som kom väger lika mycket. De lila väger strax över 1 kg. Och tro mig, det räcker bra med 0.5 kg när man ska jobba ett helt pass med dom!

Livet vid barsan lever vidare, Larry och Roffe unghundarna stiger upp när jag stiger upp, Dessie som blir 8 år i April ligger i sin bädd vid elementet ännu ett tag innan hon masar sig upp för att gå ut och pissa och sen flytta vid kaminen. Hon gillar värme hon.

Larry och sin blåa filt, den är honom kär. Han hade med sig en då vi köpte honom. Sen har vi fått köpa nya lite då och då för han tuggar sönder dom. Men han bär dom med sig överallt. Stoppar vi inte honom så tar han med sig dom ut oxå. Det skulle väl vara okej men han lämnar dom ute sen.

Oki doki mina vänner, dags att starta dagen, koreografierna för kvällen ska väljas ut och gås igenom. Fika med Rellu vid 12, sen ska hon vidare på möten. Tänkte haka på men jag vet inte om jag hinner, vi får se hur tiden blir 🙂

Be safe out there

 

 

 

2 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Anders
  Feb 20, 2018 @ 09:52:05

  Tänk hur det är med våra husdjur, alla våra hundar har också haft något speciellt att trygga sig till när de har kommit för första gången till oss. Sigge har ju ett gose-djur som han fick när han kom till oss, den har han fortfarande kvar. Sedan har han flera andra, men de går sönder efter ett tag och vi får köpa nya. Men den här bruna som varit med från dag ett, den bär han försiktigt omkring 🙂

  Ha det gott

  Svara

  • wiccans
   Feb 20, 2018 @ 16:27:53

   Tänk vad häftigt Anders. Larry älskar sina filter, han gör dock av med några/år men de är det bästa han har ❤
   Men jag hade en rottis en gång Tiara, som hade såna bebis tugg leksaker. Hon fick dom av syrran. En var som en igelkott o den älskade hon. Hon tuggade försiktigt försiktigt utan att ha sönder en tagg! Hon hade den länge. Sen kom en annan hund o hälsade på. Vi satt o drack kaffe o hundarna var i vardagsrummet. Tiara började springa mellan mig o vardagsrummet o såg olycklig ut! Till slut gick jag med henne o tittade. Då hade den andra hunden helt massakerat hennes igelkott, den hade inte många taggar kvar!! Hon låg hela kvällen med bollen full i hål brevid sig o sörjde. På morgonen bar hon ut den o den kom aldrig mer in!

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: