Kallt igen

Usch vi har kallt igen, när jag steg upp kl 07 var det minus 17 igen!!! Usch nu vill jag att detta kalla ska vara över. Fast jag är väl lite tidigt ute för att hoppas att det är över. Solen skiner iallafall så det kan ju bli varmt… varmare till dagen!

Jobbat hela helgen och är nu ledig två dagar innan det är dags igen. Idag blir det zumba Gold, imorgon Zumba Fitness, ingen STRONG på Torsdag så det är ju lite trist när jag äntligen fått börja med den nya magen. Men men ibland kommer jobbet i vägen.

När jag steg upp i morse så var jag tvungen att rusa på dass, det bara vred om i magen, där blev jag sittandes i 20 minuter!!! Men jag tror inte det var någon magsjuke bajja utan min vanliga mage. Det är ju mycket på G jämt och när jag stressar upp alldelens för mycket så reagerar jag med magen. Men nu är det inte zumban som stressar för det är bara kul men jobbet och saker runt i kring det och lite annat med. Så då kommer det som ett brev på posten! Hahaaa fast idag får man väl säga som ett mail i inboxen 😀 😀

Rellu och jag ska köra ihop lite grann imorgon, eller hon tar några låtar och jag några. Sen hoppas jag att Rollo vill ha någon låt han med. Det är ju det att jag har svårt att öva in någon koreografi ihop med någon annan, jobbar jag inte så håller jag pass. Är jag ledig på dagen så börjar jag 11.12 eller 13 så jag har jätte lite tid! Men det blir nog bra så här ändå 🙂

Hon är en jätte trevlig tjej, Rellu. Helt vanlig tjej, inga konstigheter med henne. Inget man behöver vara nervös inför att träffa. Hon har jätte härliga moves, det har jag sett när hon dansar på mitt pass, otroligt duktig! Det är lite skillnad det mot mina moves det. Jag försöker göra mitt bästa för att hjälpa henne att komma igång här uppe. Tipsa henne om personer man kan prata med, jag presenterar henne överallt jag bara kan och till de personer jag tror hon kan ha nytta av. Men jag är ju ingen partypingla och gillar inte kroglivet längre. Jag dansar så mycket under veckorna för det så att ligga i soffan med alla djuren är något jag mycket hellre gör. Men jag tänkte att hon kanske skulle vilja ut lite. Nä nu in på facebook, sen ska jag gå igenom kvällens koreos, det är ju Gold idag ❤

Be safe out there

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: