Trött

Sovit dåligt igen, igår natt och i natt fast i natt var det värre, jag har varit vaken av och till hela natten. Somnade kanske runt 24, vaknade vid 02 stängde tv:n oc sen efter det har jag varit vaken typ en gång i timmen, sovit en skvätt, vaknat och tittat på klockan. Det är inte roligt alls detta ! Det enda som är positivt att inte kunna sova är att Roffe kryper närmare mig varje gång han märker att jag är vaken och jag får en slick på hakan. Det är som han försöker söva mig 🙂

Sista dagen jobb och sen är jag ledig, två dagar, ska bli skönt att lite mer få vara ledig än bara en dag! Man känner verkligen att man är tröttare nu! Betydligt tröttare än man varit, det går som fel väg. Man borde gå mot lättare jobb när man bli äldre, vi har gjort tvärtom. Ja ja det får gå, det måste ju gå för vad har vi för val! Nu har enhets cheferna gjort en skrivelse och påpekat bristen på vikarier, att vi inte har personal, att vi inte kan göra vårt jobb, ja tillfälligt löser vi det men i längden går det inte, personalen är trött och det påverkar våra brukare, folk har gått på kval övertid. Det kostade nog mer än det smakade för politikerna att slå oss på fingrarna med att stänga 3-3! Men jag förstår nu att det var bråttom att få bort det innan prognosen för hela 2017 gjordes för då ser man totalen, hela kommunen går 19 miljoner plus så i det stora hela med olika budgetar osv men det är ändå samma börs i slut ändan! Usch vad jag alltid tjatar om vårt gamla schema….

Ja ja dagen börjar snart för mig, måste börja göra mig i ordning. Det är kallare idag igen, minus 14 grader. Ingen mer snö, ja lite lätt snöfall men inget att prata om. Vi är som i Sibirien känns det som. Snövallen bakom vårt staket är över en meter hög och vi har dubbla staket, först ett vanligt i trä och sedan ett grönt nät staket på det för att hundarna inte ska hoppa över. Danne har slungat upp vid staket så hundarna inte kommer dit, det har som blivit en kulle på mitten. Larry är som en bergsget, han klättrar upp på kullen och sen står han där och glor på folket som går förbi, skäller ut dom lite grann och vaktar sin gård 🙂

Nu ska jag in på facebook en sväng och sen vidare i dagen!

Be safe out there

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: