Just nu, nöjd!

Jag böt block, det sista i STRONG igår, magen. Det gick faktiskt bra, det är en övning där jag är lite svajig i, det krävs mycket mage, mycket styrka i den i både axlar och sidor. Jag har ont i en axel så det blev lite kämpig med det. Men det ger sig, jag kämpar på. Q4 #2 är betydligt roligare tycker jag än det första 🙂 Och för övrigt gick passet kanon!

Idag blir det jobb, jobb hela helgen, börjar kl 11 idag och jobbar till 20m rätt skönt pass ändå. Kanske jag kan ta rasten i början så jag börjar 12, ska kolla upp det, det borde gå. För idag är det behöver jag inte hänga med vår panschis, han har hemma dag. Men ställa i ordning korttids, handla, bädda och sånt.

Jag känner mig aningen trött, veckan har varit rätt mastig på zumba fronten och ändå har jag inte haft fitness på tisdag. Men lite annat extra och det kräver ju planering, vilka låtar, gå igenom låtarna, vad behöver jag med mig osv. Hälsodagen var riktigt rolig. mycket folk som kom, över 100 personer läste jag. Många som vill prova lite zumba gold chair, jag fick tom dra lite zumba kids med en flicka som såg livrädd ut men hon tyckte det var roligt, ögon skrattade till ibland och sen när farmor ville gå så började hon grina ❤

Vädret har varit bra de här sista dagarna förutom lite snöande! Men 0 gradigt ner till ett par minus och tom upp på plus sidan! Härligt!!! Det finns hopp! Nä nu ska jag in på facebook en sväng, kolla vad som händer i folks liv en stund. Sen börja göra mi i ordning för jobb dagen 🙂

Be safe out there

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: