Alltid eld i baken

Vilken dag jag hade igår, full fart igen. Jag började jobba o7 sen tog jag rast och min motionstimme och drog iväg och var med på en hälsodag. Efter jobbet var det käka, ut och fika med några zumbisar och sen hem, vila 20 minuter och vidare till kören. 20,30 landade jag i soffan utpumpad! Men en rolig dag var det helt klart 🙂

Idag ska jag öva igenom STRONGs nya block, det blir ny mage!!! Måste mixa ihop den med de andra blocken sen. YEEES så roligt, när nu måste jag vidare, har massor att göra 🙂

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: