Hann inte igår

Hann inte blogga igår på morgonen, Alicia kom kl 09, jag skulle vara barnvakt, Dennis for och tränade. Hon kommer snart idag igen. Hon är så söt, fina lilla ungen ❤

Några minus ännu i Happis, skönt att det håller sig så, bara lite lätt snöfall oxå…. jag hoppas verkligen det inte kommer så mycket mer av den varan. Jag gillar ju inte det. Sen har vi faktiskt så det räcker och blir över!

Hade Zumba Gold igår, det är så roligt, en härlig stämning och lokalen är så bra. Bra luft, det blir inte så varmt där inne, lokalen är ju så stor. Jag har börjat känna av ena knäet mer…. inte bra alls, jag hoppas bara det är tillfälligt!!! Ja ja nu ska jag göra mig klar innan Alicia kommer

Be safe out there

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: