Sovit….

Oh vad skönt jag sovit! Äntligen har jag kunnat sova i lugn och ro. Annars vaknar jag stup i kvarten, jag kan oftast inte somna om, då ligger jag vaken i timmar eller så har jag sovit ett par timmar så rycker jag till och är klarvaken! Jag ids inte sätta på tv:n för att inte väcka Danne, det blir och ta fram mobben, surfar och spelar mina små spel med förhoppning om att ögonen ska bli trött. Oftast när jag stiger upp på morgonen så har jag sovit i ett par timmar. När jag går till läkare med något problem jag har så kommer ofta frågan hur sover du och jag beskriver hur det varit de sista 30 åren… ja nästan, periodvis har jag faktiskt sovit helt ok. Men förra hösten började det igen. Läkarna blir oftast helt förskräckta, du måste ju sova och sen är de i full färd att skriva ut tabletter på hög! Men jag vill inte ha dom. Jo jag har provat insomningstabletter, jag har provat sömntabletter och de funkar i två till tre dagar sen är jag vaken iallafall och då tycker jag inte det är någon idé att ta dom. Jag är livrädd för tabletter!!! Jag tror mina muskler har svårt att varva ner och när jag sen ligger där då börjar ju hjärnan spöka! Att jag ändå klarar det är nog för att det kommer en natt här och där då jag faktiskt kan sova som nu i natt.

Ja ja så är det med det, minus 7 grader ut, ingen snö faller just nu. Jag tänkte köra igenom Q4 på STRONG några gånger idag, pyssla med tvätt, dammsuga källaren och sen bara vara. Jag känner mig trött fast att jag faktiskt sovit!

Be safe out there

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: