Så skönt, helt ledig

Idag är jag helt ledig ingen zumba och inget jobb. Så det enda jag tänkte ägna åt zumban idag är att bokföra och skriva in alla anmälningar till zumba kids, så jag får lite koll på barnen 🙂

Hade mitt zumba fitness pass igår, det är ju gratis prova på så passet blev fullt och 5 på reserv listan. Men jag öppnade upp det i slutet och släppte in alla. Avbokningar brukar komma och vi var 22 tror jag till slut. Jätte roligt när vi blir så många, passet gick rätt ok, lite små missar här och där men det är bara att köra på! Ett solo som jag inte tror någon tänkte på att jag gjorde heller. Men jag glömde helt var jag var och körde lite eget. Men alla bara hakade på där 🙂 De är så härliga mitt underbara zumba gäng!

Det svinkalla vädret är över, nu är det bara ett par minus grader ute. Det var samma igår, minus 3 bara. Så skönt!!! Men med varnare väder kommer ju mer snö! Oh det vet ni ju att jag inte gillar Så igår var det lite snöstorm här förstås!!!!

Ja ja nu ska jag in på facebook en sväng, jag har en del att fixa där innan jag kan lägga bort allt 🙂

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: