Brrr var kallt

När ska detta sluta, denna jäkla kyla!? Nu har det hållit sig kring 20 sträcket och över i över en vecka. Ja på dagarna kan det stiga till en minus 14-15 grader. Men nätterna är jäkligt kalla. Nu när jag steg upp så var det minus 20 och nu minus 21, så det blir kallare. Jag var just och förde ungarna till skolan… det är ju otroligt ocoolt att ha lång kallingar på sig under byxorna! Men men jag säger om min mamma brukade säga, kylan skrattar inte!

När vi repade köket för 10 år sen så satte vi ju i vår kamin och den har verkligen kommit till användning. De är nu ingen tulikivi som lagrar värme men den ger så pass mycket värme då vi eldar att det täcker nästan hela övervåningen. Vi har bara elementen på i den rum där dörrarna alltid är stängda dvs tonårs rummen 😀 Men skulle de ha dörrarna öppna ibland så skulle det räcka dit med. Sen älskar ju hundarna att ligga framför kaminen på mornarna, de ligger och myser i varsin korg oftast. Roffe försöker tränga sin in tillsammans med någon av de andra, fast det tas inte emot så bra alltid. De har sina korgar och vill ligga själv i dom. Så antingen tar han den stora korgen eller så lägger han sig nedanför närmast brasan.

De älskar verkligen att ligga framför brasan våra hundar 🙂 ❤

Jag hade ju Gold premiären igår, det var helt otroligt. Vi var nästan 50 pers ändå var ca 5-6 borta som jag vet ska börja, de har gått tidigare men hade förhinder och sen var det några som inte kom och jag tror inte de kommer heller. Nya förstås och jag hoppas de stannar, de verkade ha roligt. Men det är alltid jobbigt i början. Det tar sina gånger innan man kommer in i det. Men sen går det av bara farten. Det är ju så jäkla kul med zumba! Men jag bloggade lite mer om uppstarten på min andra blogg, där finns även ett foto.
Länken kommer här Annas Dance & Enjoy

Pratade med mamma igår. Hon är på korttids igen. Hon var helt svamlig nu, hon berättade till mig att hon vaknat på morgonen i Kalix, hon hade ju haft en tia attack! Va sa jag, det visste jag inte, nå inte hon heller sa hon, hon sov ju när de förde henne dit! Men i själva verket så var det Kalle som förra veckan haft en. Till Pian hade hon sagt att hon var i Råneå och kände ju ingen där, de är ju så hemlighetsfulla, ingen säger nått! Men några andra övertorneå bor har hon då sett. Stackars mamma ❤

Ja ja jag har bara varit ledig en dag och nu ska man dit igen….. det är inte sant känns det som! Det är inget vidare alls! Men men det måste ju gå, det är ju vårt levebröd!

Solen börjar iallafall ge sig till känna… så härligt man börjar få tillbaka tron på livet. ser ni solen bakom allt 🙂

Be safe out there

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: