Ledig!!!

Jobbat helgen, och idag är jag ledig… bara för att starta om med jobb imorgon! Usch, det känns att vi jobbar mycket mer nu än vad vi gjort tidigare. Inte bara det att man är mer på jobbet utan att man är så mycket tröttare! Allt som du gör får du planera om i en annan ordning. Allt blir upp och ner. Det är tufft, vi är en åldrande personal grupp, de flesta närmare 50 än 40, några under 40 och några över 50. Många är jätte trötta och fler kommer att bli sjukskrivna. Vi har redan nu brist på vikarier och får gå mycket kort.! Får se då hur sommaren kommer att se ut.

Idag ska jag till revisorn med mina papper. Min dator ska med, där har jag alla mina program…. får se då, hoppas att allt är ok. Sen har jag träff med Rellu, vår svenska jamer som är i Happis. Vi ska fika lite, lära känna varann, tänkte guida henne runt i Happis lite. Jag vet inte hur mycket kännedom hon har om vår lilla stad. Men jag tänkte visa henne runt lite iallafall.

Zumba Gold startar idag, det ska bli så kul, så spännande, nya lokal och nya människor. Första gången är alltid lite strulig men sen går det som en dans, hahaaa vad fyndig jag var, som en dans 😀 😀 Men det är så roligt, jag älskar zumba Gold. Sen har vi gratis prova på vecka på Fysioteket, mitt zumba pass var redan fullbokat och folk på reserv listan STRONG hade en plats kvar. Spännande, hoppas några fastnar för STRONG, där behöver vi nytt blod.

Nä nu ska jag snabbt in på facebook och sen måste jag gå igenom dagens koreos, hinner kanske inte senare idag eftersom dagen är fullspäckad med göromål.

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: