Dagens Danne

Jag hittade ett gammalt inlägg från december i papperskorgen?? Men jag återupptar det och publicerar 😀

Jag brände armen i Onsdags på kaminen så jag har ett brännmärke. Igår brände jag fingrarna och svor högt över det, Danne satt i soffan och hörde att jag svor. Lite senare sitter han i köksbordet mitt emot mig och gör räkningarna. Då visar jag upp Onsdagens brännmärke och detta samtal utspelar sig
-Kolla in mitt brännmärke, jag brände mig igår! Danne stannar upp, i händerna håller han räkningar som spretar åt alla håll och tittar på mig helt frågande i några sekunder, man ser hur han letar bland tankarna och säger
-Men du skrek ju nyss????!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: