Aftonbladet tv

Alltså det är säkert inte lätt men jag tycker flera av dessa tjejer som är nyhetsuppläsare är så dåliga! Man märker helt klart att de har sina förberedda frågor, jo det har säkert de flesta men de lyssnar inte på vad den de intervjuar svarar. De kan fråga något de precis fått svar på. Eller så märker man så klart och tydligt att de vill ha mer dramatik än det är, de kan ställa så korkade frågor så man skäms när man lyssnar. Som nu i morse ang vädret. Hon ville hela tiden ha ett värre svar än hon fick, reportern som var och bevakade det ”extrema läget” svarade flera gånger nej egentligen inte och nja. Hon tycket det såg kallt ut och ville att reportern skulle gissa en temperatur, nja säger hon egentligen är det inte så kallt och jag behöver inte gissa, det är plus 1 grad. Och så fortsatte det. De är så pinsamma ibland dessa inslag! Ja ja det är säkert inte så lätt att göra live tv.

Oh vi hade kör igår, det var jätte roligt. Klockan gick så fort helt plötsligt så var den över 20! Det var riktigt roligt att återigen få sjunga!! Det är ett tag sedan jag sjungit i kören, vi har ju haft jul lov och sen första gången var det bara fika och gång två jobbade jag. Så nu var det första gången jag kunde vara med och sjunga efter uppehållet. Så det var riktigt roligt!

Idag ska jag har Montessoris kids och zumba lös med dom, samma nästa torsdag. Efter det ska de ha lite body combat med Nina och sen tror jag de hade bokat in lite annat oxå. Det är så bra jobbat av Montessori, vi hade ju deras barn på Fysioteket förra terminen med. Sedan blir det STRONG by zumba ikväll, det är sjukt roligt alltså. Jag bara älskar det!!!

Nästa vecka har vi gratis prova på hela veckan, då brukar det bli mycket folk på passen. Det är så roligt när passet är fullbokat! Vi har lite extra priser på våra kort oxå då. Och vi har en hel del att erbjuda våra kunder. Vi har åtminstone 3 pass/kväll måndag- torsdag ibland även pass tidigare på förmiddagen och ibland har vi pass lördag förmiddag eller söndag kväll. Så det finns en hel del under taket på Fysiogym. Gå in på timecenter och titta Timeceneter

Nä nu måste jag skynda mig, har ju en del att göra nu på morgonen 🙂

Be safe out there

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: