Veckorna går

Måndag morgon igen. Veckorna rusar iväg. Jobb idag efter att ha varit ledig tre dagar för första gången denna månad. det känns inte bra att gå till jobbet igen måste jag säga. Jag är trött, vete fan hur jag ska orka detta. Jag har börjat snegla på husbilar. Det har kommit en mindre modell Hymer Van 314, under 6 meter och den väger ca 3.5 ton, skit häftig liten husbil med allt, ett litet kök, toa med dusch, en dinett och en dubbelsäng längst bak. Och den är inte svindyr som alla de andra husbilarna. Tänk och cruisa runt på två i den! Hur bra som helst 🙂

Sen finns det ju naturligtvis en massa andra modeller, små och fullt utrustade. Så en sån blir det sen när man fyller panschis och jag och Danne ska dra runt i Europa, bo på en massa spännande platser, bara flytta runt när vi blir less eller om vädret är dåligt 🙂

Fick just ett telefon samtal, jag börjar jobba en timme tidigare idag, det finns inga vikarier. Vi har en sjuk hemma, en som ska till läkaren och kort om folk. Jag får gå tidigare idag men tänkte just att jag går hellre hem tidigare imorgon, får se om det går. Det beror ju på hur det ser ut på jobbet och var det är tänkt att jag ska vara imorgon.

Gårdagen gick åt till att skrota…. jag är trött…. jag körde igenom mina koreografier, kidsen och Gold. Sen kom Annika och vi gjorde min bokföringen vad det nu heter som man måste göra innan man lämnar in allt till Camilla, min revisor. Vad fint det lät då 🙂 Vi tittade jag och Annika att firman gått framåt ialf, jag har byggt upp den, tagit ut minimalt med ”lön” till mig själv. Det enda jag i princip tagit är till zumba kläder jag älskar ju zumba kläder. Sen försöker jag klara mig på min lön från jobbet trotts att jag är lite tjänstledig. Och hittills har det funkat. Men då vet jag ju att jag har lite utrymme att ta mer tjänstledigt om jag behöver. Nu dubbel jobbar jag vissa dagar, först på jobbet och sen med zumban. Så idag ska jag ringa Camilla och få tid hos henne och göra bokslut eller vad man nu gör 🙂

Ja ja nu är det dags att börja göra sig i ordning, jobbet kallar på en stund!

Be safe out there

 

 

 

1 kommentar (+lägga till din?)

  1. anders
    Jan 29, 2018 @ 18:17:28

    Husbil! Jepp det vore något 🙂

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: