Nina fyllde 40!!!

Ja det var ett party som hette duga! Vi hade jätte roligt. Det var allt som ska vara på en fest, god mat, gott fika, lekar, underhållning, mycket dans, skratt, fotobooth, ett super band (naturligtvis, det var ju Conny och gänget) kul var det!!! Jag och Nina sjöng, Simply the Best, hon vill göra det för att det fanns en speciell betydelse i den, hennes pappa som dog innan han ens fyllt 40 år älskade den! Hon har alltid sagt att om jag lever när jag fyller 40 så ska jag ha en riktig stooor fest! Sen sa hon i sitt tal att det finns en som vi ska alla tacka för att vi sitter här idag, hennes man Toni, Så låten var till honom oxå. Vi ledde en liten allsång. Det gick riktigt bra faktiskt…. tror jag 😀

Sen hade vi från Fysioteks sidan Crazy Crew naturligtvis ett spex till henne. Vi var alla Nina, Riku var uppläsare och presenterade oss en efter en och avslutade varje Nina med att säga ”Det är inte lätt att vara Nina” det var PT Nina (Marianne) Bilskade Nina (Mervi) Doktor Hååårny Nina (Ritva) Instruktörs Nina och Raggar Nina (båda jag) och SNUSK Nina (Sebbe), sen hade vi mamma Nina (Nina M) som rastar hunden, städar huset och för barn runt Norrbotten. Hon kom in lite här och där 😀 Vi hade våra små musik snuttar på en del ställen, Madde skötte musiken, allt gick bra. Med tanke på hur liten tid vi hade!

Jag och Nina hade inte sjungit ihop inte en enda gång, men det gick bra. Sen hade vi aldrig övat hela gänget på vår grej. Vi planerade den på Tisdag, på torsdag var jag Sebbe, Nina och Riku ochh körde igenom på Fysioteket, resten har gått via messenger!!! Så vi får vara mer än nöjd med vår framträdande 🙂 Jag tror Nina tyckte det var roligt iallafall. Det var som Mervi sa, det var ju en tacksam person att göra något runt, hon har ju gjort så himla mycket, det hade funntis mer Revy Nina, Renvoverar Nina, hur mycket som helst men vi kan ju inte hålla på hur länge som helst! Kul hade vi iallafall ❤

Lite foton

Detta bildspel kräver JavaScript.

Idag blir det till att gå genom koreografier, både Gold och kidsen, sen måste jag öva på Tisdagens låt, den har jag inte hunnit med alls. Men men det hinns väl….

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: