Partyyy!!!

Idag ska jag på fest, det ska bli så kul, Nina fyller 40 så det blir stor baluns det! Jag ser verkligen fram emot den festen, Conny och hans band ska spela så det blir ju extra roligt det.

Det har varit skönt att vara ledig mer än en dag! Jag behöver verkligen dessa dagar att återhämta mig, jag vet inte hur jag ska hinna med allt jag tidigare hunnit med! Jag har fått lägga om planeringen för hur jag gör saker helt. Jag har ju inte samma tid längre att kolla ut koreosar till exempel som jag haft tidigare. Ja ja man vänjer väl sig vid detta med!

Minus 14 grader när jag steg upp, krispigt ute! Stod i morgonrock och vinterjackan och bara mina filt stövlar på fötterna, kändes lite dragit kring benen. De hade ju lovat mer snö men än så länge har den inte kommit, huh det räcker nu, det är som grannen säger, han är och åker slalom, vi får snart skotta fram backen för att kunna åka 😀

Nä, nu blir det bråttom, jag ska fara med andra Nina och glotta kläder klockan 11 🙂

Be safe out there

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: