Äntligen över

Mina tunga nio dagar på schemat är äntligen över, nu är det 6 veckor kvar till nästa! De gick ändå rätt bra, ingen större fara. Men jag var trött, jätte trött de två sista dagarna. Huvudet som kopplar inte. Först jobbar vi 4 dagar på veckan, 8 timmar vardera. Sen är vi ledig en dag och så kör vi 3 11 timmars pass på det, efter det är vi bara ledig 1 och så kommer två 8 timmars pass. Så de två sista så är man lite kokkoloro i huvudet. Man har svårt att komma igång med nått tyckte jag, eller så var jag bara rent allmänt seeeeeg som kola. Det är ju mycket på tapeten igen.

STRONG by zumba igår, så roligt, vilket gäng, vi blev faktiskt rätt många igår och det är ju jätte roligt. Att kanske fler hittar dit. STRONG är en jätte bra träning, en rolig träning, omväxlande, tuff men så suuuper kul.

Idag blir det softa lite, ut på stan och göra ärenden, handla och sen bara mysa i soffan. Imorgon har vi fest, det ska bli super kul, Nina fyller 40, ser verkligen fram emot det. Det kommer att bli ordentlig avkoppling för min del, bara vara, bara mysa, mingla, dansa och umgås.

Lustig väder vi har, -25 grader för tre dagar sen, igår något + gradigt till och med. Snö har det kommit som tusan ingen. Snöslungan pajade i förrgår, det var ett lager som jag tror jag nämnde. Nå Danne kunde fixa det iallafall. Idag är det kallare igen, minus 12 och all den tunga blöta snö som kom har frusit!

Kommunen har upphandlat nya datorer till ungarna. Äntligen har de gjort vad många tänkt länge. De har tagit PC datorer istället för Mac. Jag menar för priset på 1 Mac får du 3 PCn! Men sen gör de nästa tabbe, de snålar på 147 kr och tar datorerna från Göteborg istället för från vår egen GR/IT data!!! Vad kostar det att få upp dom hit? Nu blir support och service i Göteborg. Vad ska det kosta månne? Vem ska betala om man måste skicka in dom på service? Här pratar man om att vi ska handla lokalt, vi ska tänka på våra egna affärer här i stan så gör kommunen en sån här grej!!! Affär efter affär klappar igen här. Haparanda kommer att bli en fattig stad. Hur tänker de undrar man?

Nä nu in på facebook en sväng och sen fixa frillan efter gårdagens tvätt!

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: