Mycket på gång

Alltså när man ska hålla många bollar i luften samtidigt så blir man lite slut i rutan! Planering, planering, planering, sen är det inte fel att kunna multitaska heller mellan varven! Ja ja allt löser sig, det gör det. Jag får ta en dag i sänder helt enkelt!

Igår började jag jobba kl 11, hade en hel del som var tvunget att bli klart innan det så jag hann inte blogga eller göra något av det jag brukar under förmiddagen, så det blev lite fel i mitt huvud där. Det känns alltid som något är ogjort om jag inte gör som jag brukar. Bloggen är ju inte dödsviktig men ändå, jag gillar att skriva några rader bara jag kan.

Kom hem vid 21 igår från jobbet, körde igenom STRONG programmet, jobbar ju idag och sen sen ska jag ha pass så jag hinner inte gå igenom det på förmiddagen som jag brukar.

Satan i gatan vad det kommit snö!!!! Helt jäkla unbeliveble!!!!!! Idag får jag nog gå ut och hjälpa Danne med snön, annars dräper han sig. Snöslungan pajade igår, det var nått lager som lossnat så inget allvarligare men det var ju typiskt att det hände nu. Tung blöt snö, en en meter bred plogkant och garanterat en halv meter hög. Den väger massor! Tänk i förrgår hade vi minus 25 grader, idag är det i 0an. De har tom lovat regn! Jag måste ut och rensa på altanen oxå, katterna går ju ut den vägen och de drunknar i snö om de går ut där nu. Vi har ju långhåriga katter och Ozzy, den äldsta hanen får jätte mycket snö i sin päls han orkar inte gå och fastnar.

Ja ja så nu fika. kolla fb och sen ut och skotta!!!!

Be safe out there

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: