Vilken Söndag!!!!

Ja det är vad jag pysslat med i söndags, roligt var det och alltid uppfräschande vad man än går på 🙂 Men mer om det kan ni läsa i min zumba blogg/hemsida, där finns lite fler foton oxå 🙂 Annas Dance & Enjoy

Jag steg upp vid 05, och vid 06 började jag köra mot Oulu! Mörkt och minus 10 grader, MYCKET snörök efter vägen och naturligtvis hamnade jag bakom en långtradare! Bakom den fick jag häcka huuuuuur lääääänge som helst, enkelfiligt och mörkt. Man såg ingenting. Men till slut var jag så jävla less på den så jag körde om när jag såg att GPS:en visade raksträcka och inte ett billjus i sikte! När jag kommer fram till där GPS:en säger Destinationen ligger till vänster! så finns ingen i mina ögon lokal!!??? Jag fattade inget, jag hade varit och kollat tidigare på google maps hur området såg ut så jag visste att det var ett industri område men jag fattade inte var själva lokalen skulle vara! Jag fick ringa Rollo som var där dagen innan och han sa att det är en liiitenn skylt i orange som sitter vid dörren! Och jo den var liten mindre än ett A4a ark och ingenstans stod det något om ZUMBA!!! Nåväl, jag kom in i tid iallafall.

Jag kom sen hem vid 17, vägen hem var betydligt lättare, ingen snörök och det var ljust en stund iallafall. Jag var så trött sista 5 milen att jag riktigt fick skärpa mig för att inte somna!! Jag spärrade upp ögonen, tog av glasögonen, på med glasögonen, öppna sidofönstret, dricka LOKA, tugga i sig en protein bar, käka lite frukt. Det var så jäkla jobbigt innan man sen kört förbi Kemi, då fick huvudet hemlängtan så då gick det bättre! Men om själva dagen så läser ni det som sagt i Zumba bloggen 🙂

Jobbade igår, skulle börja 07. Danne hade tid till läkaren i Kalix så vi var där först sen drog jag till jobbet. Dagen gick bra fast att jag trodde att jag kommer att somna sittandes, jag var fortfarande trött under dagen. När jag kom hem så somnade jag en stund. Sen kände jag mig faktiskt piggare. Jag körde igenom dagen pass och Zumba Gold. Måste göra listan för kidsen, träna på den för jag har två kids klasser om en vecka 🙂

Kallt som attan i Happis, minus 25 grader igår kväll och under natten, på morgonen var det ännu minus 20. Hundarna, pinchrarna har det svårt, Dessie kan knappt gå när det är så här kallt. Nå det är bara idag, sen ska det börja bli varmare 🙂

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: