Byta låt????

Uii jag måste byta en låt på fitness zumban och jag hittar ingen bra, tänk ibland vimlar det av bra låtar och man vet inte riktigt var man ska börja. Jag tog just fram mina papper för att få se vad jag skrivit ner för förslag… men sen beror det ju på vad jag behöver oxå. Känns som om jag skulle behöva en bra reggaeton denna gång. Nå jag får titta på det, har för mig att den sista som kom nu från zumba var rätt ok. Jag har ju toning utbildningen imorgon, uiiii det känns roligt, spännande men vi var få anmälda men han valde att köra för det, han är ju här hela helgen med tre utbildningar så jag hoppas han får ihop det iallafall.

Rollo har varit där igår och är ännu idag, han tar B2 oxå, jag måste messa och kolla med honom hur det var… hade velat det jag med men valde att denna gång satsa på Toning, har velat ha den så länge. Jag betalar ju alla mina utbildningar och resor själv, Rollo får ju betalt av Korpen med boende och allt. Han är ju instruktör till dom. Men jag skulle inte velat att någon betalar för mig heller, jag vill vara fri och inte känna att jag är skyldig någon något. Då kan jag göra som jag vill, dra dit jag vill. Så för mig är det helt Ok men då får man ju välja lite vad man ska ta och inte.

Jag har den glädjande nyheten att meddela att lokalen vi ska hålla till i är på ASPEN HYLLAN! Japp, då ska vi väl få plats alla där. Det ska bli riktigt roligt faktiskt. Hyllan kommer att minskas i storlek under våren men jag tror inte att det är till någon nackdel, den är STOOOR och avlång och rätt otymplig som den är. Reaktionerna jag fått på lokalbytet är positiva vad jag hört. Det blev trångt på Grankullen mellan varven, det var nästan tur då någon var borta för utrymmets skull.

Kallt ute idag, minus 15….. usch, hoppas det är varmare imorgon! De har lovat runt minus 10 i Oulu imorgon, tänker mest på bilen, att den startar och så, jag får väl gå ut och sitta och ta min lunch (ca 30 min är det räknat) i bilen så den hinner bli lite varm. Det skulle blåsa och kyleffekten skulle vara runt minus 16.

Jobbet kallar strax, 11 timmar blir det att köra på idag! Ska passa på och gå ner på coop och köpa något ätbart som jag kan ha med imorgon, vi hinner ju inte ta luncher och så.

Be safe out there

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: