Sovit!!!!

Vad trött jag var i morse, Danne steg upp med ungarna. Jag hade förstås svårt att somna men somnade vid 02.30 ialf. Sov sedan till halv 9 vilket är länge för att vara jag.

Jag är ledig idag, skönt! Detta var första gången med 4 dagar, sen är jag bara ledig idag, imorgon sparkar jag igång igen. Söndag åker jag ju på utbildning och sen jobb på måndag igen!

Körde STRONG igår, helt plötsligt blev vi 7!!! Så roligt att några till vågade sig dit och för att testa på det. Det är ju så roligt och en jätte bra träning. Vi har snart gratis prova på och det brukar ge fulla klasser så då kanske jag får några till. Jag vet inte hur jag annars ska göra med STRONG, jag håller ut ännu detta år, så har jag resonerat och funkar inte det så lägger jag ner det och börjar köra två tider på Zumba Gold istället, Goldisarna har velat ha det länge. Men ännu detta år kämpar jag med STRONG, det tar tid att bygga upp en klass. Sen får vi se var vi hamnar efter det. Jag vill själv ogärna lägga ner det eftersom jag tycker det är så jädra kul!!!

Ja jag fick ett glädjande besked igår. Jag får ny större LOKAL till Gold!!!!! Så härligt, då kan jag släppa in de som jag har på min reservlista oxå, underbart 🙂 Jag går inte ut riktigt än med var för jag måste få vissa saker bekräftat först. Oh vad roligt det ska bli med en så stor grupp. Sen blir det alltid avhopp, efter första veckan det blir det. Men gruppen växer helt klart för varje år vi har det 🙂

Snöat igen, fan vad det kommer snö, ingen snö kaos nu som det varit i södra Sverige. Men även vi här uppe som är van mycket snö tycker att det inte behöver komma mer, vi har så det räcker alltså. Det är lite kallare idag, minus 14 grader visar tempen just nu och klockan är nästan 10. Så natten har varit kallare än så förstås!

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: