Blåsigt värre!!

Hellskotta vad det blåser där ute, inte ens katterna vill vara ut. De gick ut och gjorde sina behov sen stod på kö in igen! Skönast att vara inne. Hundarna ligger som vanligt framför kaminen och myser alla tre i varsin korg och Roffe som är minst i den största 😀

Pinschrarna som har mindre hår längst fram och under filtarna och Larry som tycker det blir lite varmt längre bak på sin filt. Filten är viktig för Larry, han bär den fram och tillbaka. Vår underbara små mysare ❤

Jobb idag igen, dag två av 4, börjar kl 11. Det är rätt roligt att nångång möta de andra nu med, det gjorde jag inte tidigare. Så än så länge känns det ok…. men får se då hur det känns om några månader. Det måste ju gå ett tag innan man kan känna efter. Nu går vi ju på ångorna av det gamla schemat än. Alla som går omkring och bara väntar att någon ska säga att detta var ett skämt, nu får ni ert schema tillbaka 🙂

Alltså jag säger bara tjejer…. jag har ju bara haft killar, Savannah är ju min enda tjej och den yngsta. Men vad tjejer skapar drama, det är ju inte klokt alltså. Nu är det värsta dramat igen och det är alltid ett jävla bråkande innan dessa discon som Stationen ordnar. Savannah har jätte ont i magen, hon var jätte rädd för att gå till skolan. De kan nämligen ställa sig och skrika åt henne i korridorerna! Jag hoppas att allt går bra för henne idag ❤

Uiiiii fick mina nya zumba kläder….. oh så snygga de var!!!! Just love them, får se om jag har dem nästa vecka eller om jag väntar tills att jag har premiär med Gold 🙂

Som jag nämnde tidigare så är det blåsigt som fan, minus 9 grader. Det kändes som minst minus 20 när jag kutade ut i morgonrocken och crocks på fötterna. Det snöar småspik, det är som lite is i den. Usch det är inte trevligt för någon att vara ute idag! Ser nu att snön har blivit lite lugnare, inte samma isiga kraft i den som det var för en timme sen.

Danne plockade ner alla stjärnor och ljusstakar från fönstren för ett par dagar sen. Igår på lunchen så plockade jag ner från julgranen. Nu är det bara julgardinerna men de får hänga till jag blir ledig. Det blir så naket utan allt! Fotade den sista julkulan innan jag tog ner den.
Hej då julen för denna gång ❤

20180115_170805.jpg

Be safe out there

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: